Miért Hatton & Berkeley?

Több mint 10 év tapasztalat, megbízhatóság es személyre szabott megoldások jellemzik cégünket.

A virtuális iroda lehetővé teszi, hogy vállalkozása, mérettől függetlenül a világ bármely pontjáról működjön, az iroda bérles nehézségei nélkül.

A virtuális telekommunikációs szolgáltatásaink lefedik az irodai adminisztrációs funkciókat; így megszabadítva önt a munkaerő toborzásának, képzésének és felügyeletének nehézségeitől, valamint az állandó iroda bérlésétől és fenntartásától. A kis-, közép- és nagyvállalatok egyre inkább az erőforrások és a munkafolyamatok kiszervezését választják, melyek így képzett szakemberekre bízva fedezik a háttérirodai szükségleteket.   


Székhelyszolgáltatás és cégalapítás Londonban

Londoni belvárosi címeinken az ügyfeleink részére érkező hivatalos és nem hivatalos leveleket továbbítjuk, igény szerint szkenneljük.

Az egy éves előfizetés részeként a választott címet használhatja honlapján, banki ügyintézéshez, névjegykártyán, vagy egyéb marketing célokra.

Címeink elhelyezkedésükből adódóan tekintélyt és megbízthatóságot kölcsönöznek cégének

  1. Ingyenes cégalapítas - 1 éves előfizetés megvásárlása esetén a cégalapítás díját elhagyjuk. Teljes körű segítséget biztosítunk az Egyesült Királyság Cégbíroságánál (Companies House) bejegyzett LTD vagy LLP cégének alapításához. A cégalapításhoz nem szükséges jelen lennie.

  2. Kézbesítesi Megbízás - A hivatalos és nem hivatalos leveleit az ön által választott címre és módon továbbítjuk, igény szerint szkenneljük.

  3. Székhely szolgáltatás

Londoni 0207 telefonszám és hívástovábbítás - Egyedi 0207 telefonszámára berkéző hívásait 24 órában virtuális asszisztens fogadja a cége nevében. Munkatársaink rögzítik a hívó rövid üzenetét és elérhetőségeit, ezután ezeket emailben vagy SMSben továbbítják önnek.


Miért érdemes használni londoni címeinket?

43 Berkeley Square, Mayfair

A kifinomultság és a kereskedelmi kiválóság mindegyike egyet jelent Mayfair-rel. Az Oxford Street, a Regent Street, a Piccadilly és a Park Lane között elhelyezkedő Mayfair a világ legsikeresebb és ambiciózusabb globális vállalkozásainak ad otthont. Mayfair egyet jelent a presztizzsel, a hírnévvel és a sikerességgel.
A Berkeley Square-i cím jelentősége vitathatatlan az üzleti világban. Mi a Hatton & Berkeley-nál megfizethető áron kínáljuk ezt a kiváltságot.


88-90 Hatton Garden, Holborn

A City of London nyugati kapujában fekvő Holborn évszázadok óta a kereskedelem és az üzleti innováció középpontja. Hatton Garden világ egyik gyémántekereskedelmi központja, melynek szomszédságában találhatóak az Egyesült Királyság legjelentősebb jogi intézményei.


Milyen előnyökkel jár ha az Egyesült Királyságban jegyzi be a céget?

Az angliai cégbejegyzés egyszerű, gyors, bürokráciai akadályoktól mentes. A cégbejegyzést az Egyesült Királyság Cégbírosága (Companies House) végzi. Ebben a jegyzékben egyszerűen elérhető bármelyik Egyesült Királyságban bejegyzett cég, minden adatához ingyenes hozzáférést biztosítva. A céggel kapcsolatos ügyintézés online folyik, így a távolság nem akadály. Mindössze a cégbejegyzési szám illetve a cég jelszava kell hozzá amit a bejegyzés véglegesítése után Companies House kiküld a székhelyére.


Mi a Registered Office - Székhely Cím?

Az Egyesült Királyságban bejegyzett cégeknek rendelkezniük kell egy, az országon belüli hivatalos helyrajzi címmel. Ez a vállalat levelezési címe amelyhez bárki nyilvánosan hozzá férhet. Az állami szervek (HMRC, Companies House) ezen a címen keresztül kommunikál a céggel. Felhívjuk figyelmét, hogy a bejegyzett cégek kötelesek a bejegyzett székhely címüket, cégnevüket és számukat feltüntetni a hivatalos nyomtatványokon és a cég weboldalán.

A bejegyzett székhely címének fizikai postai címnek kell lennie, a vállalatok nem használhatnak postafiókot. Ennek a címnek nem kell megegyeznie a cég valós telephelyével, ahol üzleti tevékenységeinek többségét végzi. A cég tulajdonosának és alkalmazottainak nem szükséges látogatni a székhely címet.

Az előnyök:

● A regisztrált székhely cím használatával nem szükséges az otthoni lakcímet a nyilvánosság elé tárnia. Mivel a cég bejegyzett címe bárki számára elérhető, ezzel elkerülheti a nem kívánt leveleket vagy látogatókat.

● A neves londoni címeinkkel ön egy megbízható és gyorsan fejlődő képet közvetíthet mar meglévő, és potenciális ügyfelei felé.

● Szolgáltatásaink különösen hasznosak olyan külföldi vállalatok számára, amelyek egy londoni fióktelep nyitásával kivánják bővíteni üzleti portfoliójukat.


 
Teljes Név *
Teljes Név